World Firefighters Games 2022

Nordjyllands Beredskab sendte to deltagere med til World Firefighters Games 2022 i Portugal og den ene kom hjem med guld og den anden sølv. Det er en meget flot præstation og indsats vores to medarbejdere bidrog med og Nordjyllands Beredskab vil selvfølgelig tage kampen op igen til WFG2024.

Guld på tværs af nationer

Vores brandmand Dennis fra døgnstyrken i Aalborg deltog i diciplinen bucket brigade, og vandt en fælles guldmedalje på tværs af nationerne Canada, Norgem Tyskland, Australien og Danmark.

Dansk sølvmedalje

Beredskabsinspektør og brandmand Nicolai Rieland Kanstrup tog sammen med kæresten til Portugal for at deltage i World Firefighters Games 2022 i Portugal og sikrede Danmark en sølvmedalje.

Det er fede oplevelser Nicolai får med hjem - alt lige fra en tidsstraf i disciplinen Toughest Firefighter Alive til, at sikre Danmark en sølvmedalje ved deltagelsen i den første konkurrence, som var 5 km løb. Nordjyllands Beredskab er meget stolte og ønsker Nicolai et stort tillykke med præstationen.

Nicolai fortæller, ”selvom det handler om konkurrence, så er der absolut den bedste stemning modstanderne imellem, hvor man let falder i snak med andre mænd og kvinder fra branchen verden over.”

Glæd jer! World Firefighters Games afholdes i Danmark i 2024 -og det foregår i Nordjyllands hovedstad Aalborg. Kom og vær med - Nicolai glæder sig allerede til at hilse på hans nye venner igen.

Se billederne nedenfor fra WFG 2022 fra åbningscermonien og diverse discipliner hvor Nicolai deltager.