Nordjyllands Beredskabs nye hjemmeside

Nordjyllands Beredskabs faglige stolthed gør sig ikke blot gældende når det handler om brand og redning. Vi udvikler os hele tiden løbende på alle parametre for at yde den bedste service for dig som borger, virksomhed eller samarbejdspartner, hvorfor vi også har givet vores digitale indgang et brush up, så det passer til vores organisation i udvikling.

Med ordentlighed har vi har gjort os umage i udførelsen af hjemmesiden, for at leve op til vores troværdighed med lette tilgængelige nyheder, forebyggende råd, materialer og selvbetjeningsløsninger, der for dig er let at navigere rundt i, mens du med få klik finder det du søger.

Nordjyllands Beredskabs hjemmeside indeholder ikke alene forebyggende råd der kan gøre en forskel for dig i dagligdagen. Du får et site med et fagligt højt indhold der kan hjælpe borgere, virksomheder og samarbejdspartnere videre døgnet rundt, med tanke på et Nordjylland, hvor det skal være trygt og sikkert for nordjyder.

Følg med på rundturen

Herunder giver vi dig en lille rundtur på siden- så du kan se hvad Nordjyllands Beredskabs nye hjemmeside gemmer på!

Nyhedsfeedet herunder fortæller dig om nyheder i Nordjyllands Beredskab, kampagner om forebyggelse. Men du kan også blive mødt af en meddelelse der er henvendt til dig i en krisesituation.

 

Ny selvbetjeningsløsning

De selvbetjeningsløsninger, der oftest anvendes har vi fremhævet øverst til højre på forsiden. Med ét klik er du på den ønskede blanket og klar til at udfylde.

 

Den grå øverste bjælke herunder er meget genkendelig fra vores tidligere hjemmeside – dog er der lavet lidt om. Tidligere stod der ”Brandmyndighed”. Det har vi lavet om til ”Forebyggelse”.

Under de fem rubrikker udfoldes et rullegardin der gemmer på yderligere sider med informationer om os, brandsikre råd, forebyggelse og under operativ kan du finde ud af hvordan du kan blive brandmand.

 

Nordjyllands Beredskabs Serviceydelser

Udover at slukke brand varetager Nordjyllands Beredskab forskellige serviceydelser. Afdelingerne er illustreret herunder og tydeligt midt på hjemmesiden med flotte røde runde ikoner.

 

Flere nyheder fra Nordjyllands Beredskab

Nedenstående aktuelle nyheder og emner finder du længere nede på hjememsidens forside. Emnerne kan indeholde alt fra generelle nyheder fra Nordjyllands Beredskab, men her kan du også finde nyheder fra den enkelte afdeling eller relevante brandsikre råd fra Nordjyllands Beredskabs årshjul. 

 

Nyttige oplysninger

Her i bunden skal du selvfølgelig ikke snydes for de hurtige genveje til bl.a. vores kontaktoplysninger, sociale medier, seneste udrykningskørsler mm. 

Tag en rundtur på siden. Den er lavet til dig – og vi håber du får en god oplevelse og tager godt imod vores nye site. God fornøjelse!